Uitnodiging voor online sessie over verwaarloosde organisaties (3 februari)

Sessiegegevens

  • Gefaciliteerd door: Sonja Wekema | Oprichter / Managing Partner, The Other Perspective
  • Duur: 60 minuten
  • Datum: woensdag 3 februari 15:00 uur
  • Aanmelden bij WBECS

Sessiebeschrijving:

Onderzoek heeft aangetoond dat – om een ​​innovatieve, leercultuur te creëren waarin mensen hun stem durven laten horen – het van cruciaal belang is dat een leider zich bescheiden, open, moedig en kwetsbaar toont.

Maar… er zijn situaties waarin bescheiden leiderschap geen enkele impact lijkt te hebben.

In deze interactieve online sessie kijken we naar situaties waarin dit het geval is, waarin bescheiden leiderschap niet werkt. We verkennen de wereld en de dynamiek van verwaarloosde organisaties. Plaatsen waar leiders en volgers de verbinding hebben verloren, waar structuren en procedures alleen op papier bestaan, waar iets moet gebeuren, maar waar niemand weet waar hij moet beginnen met het veranderen van de mindset en de bedrijfscultuur. Als coach en consultant is het essentieel om te begrijpen waar je op moet letten bij het werken met leiders in verwaarloosde organisaties.

Na het presenteren van diverse casestudy’s en een diagnostisch model, gaan we onderzoeken hoe je jezelf kunt voorbereiden op succes om samen een betere toekomst te creëren voor deze organisaties en nog belangrijker: de mensen.

Belangrijke leerpunten:

  • Lees meer over het belang van het bouwen van het fundament voordat je een huis bouwt.
  • Begrijp waarom bescheiden leiderschap niet het antwoord is op alle situaties.
  • Praktische tips om je cliënt te helpen zijn/haar zelfbewustzijn te vergroten om de psychologische veiligheid in de organisatie te versterken.

Meld je hier aan!

Inspiratie

Meer